Makine Mühendisi Enes Özden Afşin’de göreve başladı!

Makine Mühendisi Afşinli hemşehrimiz Enes Özden Afşin’de ofis açarak hizmete başladı.

Afşinli hemşehrimiz Enes Özden Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olarak doğduğu memleketi Afşin’de ofis açtı.

Nazım Kaynak Bulvarı Adliye karşısında bulunan Adel Park sitesi 4. katta ofis açan hemşehrimize Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

1994 yılında Afşin’de dünyaya gelen Özden, 2011 yılında Afşin Öğretmen Lisesinden mezun olduktan sonra İskenderun Demir Çelik A.Ş (Hatay) ,  Bohlen-Doyen GmbH, Ewe Gasspeicher GmbH ve Ewe Netz GmbH (Almanya) firmalarında stajlarımı tamamladı. Temmuz 2016’da Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Enes Özden, Mezun olduktan sonra Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bursa) firmasında bir yıl çalışarak Bursa Teknik Üniversitesinde yüksek lisans tezini tamamladı.Özden, 2018 yılı Kasım ayı itibariyle Afşin’de Mühendislik Proje hizmetleri veriyor.

Memleketim olduğu için Afşin’i tercih ettim ve memleketime hizmet etmek amacıyla da Afşin’de Kasım 2018 tarihinden bu yana Afşin’de mühendislik proje hizmetleri vermekteyim diyen Makine Mühendisi Enes Özden, İyi derecede İngilizce bilmekte ve birçok ülkeye bakır hediyelik eşya ve endüstriyel mutfak ürünleri ihracatı yapmaktayım. Hedefim, Enes Özden’i bir uluslararası marka yapmak ve tüm dünyaya tanıtmaktır dedi.

www.enesozden.com       İle Dünyaya açılıyor!

İyi derecede İngilizce bilen  Makine Mühendisi Enes Özden,Afşin’den birçok ülkeye bakır hediyelik eşya ve endüstriyel mutfak ürünleri ihracatı yapıyor. www.enesozden.com üzerinden Dünyaya açılan Özden, Küçük bir İlçe bile olsa Afşin’den Dünyaya İhracat yapılabileceğini göstermek istiyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir