Sevinli El Bab Gazisine Madalya takdim edildi!

Afşinli Kore,Kıbrıs,Güneydoğu ve 15 Temmuz Gazileri Afşin Merkez Yayın Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in daveti üzerine Afşin Haber Merkezinde bir araya geldiler.

İstanbul’da faaliyet gösterilen Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültürü ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından projelendirilen ‘Gazilerimiz Ve Gençlerimiz’ kapsamında röportajları yapılan Gaziler Gaziler Günü Törenlerinin ardından Afşin Haber Merkezinde misafir edildi. 

Afşin Haber Merkezi doktor merhum Hasan Bayazıt salonunda gerçekleşen programa Kıbrıs Gazileri; Ali Kemal Bozkuş, Veli Kabaağaç, Cengiz Özbolat, Arif Seven, Güneydoğu Gazileri; İsrafil Kalaycı, Kuddusi Çoban, Durmuş Su, Arif Üstün, El-bab Gazisi Hakan Demir, 15 Temmuz Gazisi Tunay Duran katıldı. 

Programda konuşan Afşin Haber Merkezi Sahibi Halil Demir,İstanbul’da faaliyet gösterilen Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültürü ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından projelendirilen ‘Gazilerimiz Ve Gençlerimiz’ kapsamında hazırladığımız belgesellerin takdimi için yaptığımız bu programa teşrif eden tüm Gazilerimize teşekkür ediyor, vatan sevgisinin sembolü olan gazilerimizin günlerini kutluyor, hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu gün aramızda olamayan Gazilerimizin de belgesellerini de evlerini ziyaret ederek takdim edeceğiz dedi. 

Programa katılan Örenderesi Nüfusuna kayıtlı El Bab Gazisi Hakan Demir’e Madalya takdim edildi ve tüm Gazilerimize ‘Gazilerimiz ve Gençlerimiz’ belgesel cd’si ve Yemliha Dergisi hediye edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir