Menassa Çeyiz Evi ve Tuhafiyenin açılışı yapıldı!

Afşin/Örenderesi Mahallesinden hemşehrimiz Gülseren Canpolat’ın sahibi olduğu Menassa Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşat için açılış töreni düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde gerçekleştirilen Açılış töreninde Gülseren ve Mehmet Canpolat çifti misafirlerini kapıda karşıladı.

Menassa Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşat’ın açılış kurdelesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Ahmet Canpolat,Fatih Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Halil Canpolat ve Milli Eğitim Müdürlüğünden Emekli Mustafa Canpolat tarafından kesildi.

Atlaskent Konutları üstünde hizmete başlayan Menassa Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşatta Gipürlü Salon Takımları,Nevresim Takımları,Pike Takımları,Sofralık,Yorgan ve Döşek Kılıfları,Gipür Çeşitleri,Dikiş İplikleri,Piko İplikleri,Bay ve Bayan İç Çamaşır Reyonu ile hizmete başladı.

Menassa Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşatta ayrıca Çeyiz İşleri,Havlu Çeşitleri,Bornozlar,Sandalye Kılıfları,El İşleri,Masa Örtüleri,Ranırlar,Hediyelik Kutular,Peçetelik,Havluluk ve daha bir çok ürün sizleri bekliyor.

Menassa Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşat Atlaskent üstünde sizleri bekliyor.

Menassa

Çeyiz Evi,Tuhafiye ve Mefruşat

GÜLSEREN CANPOLAT

Atlaskent Üstü

0 553 168 30 46

AFŞİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir