İş Adamı Özer tarafından Muhtarlara Maskeleri teslim edildi!

Afşinli İş Adamı Halil İbrahim Özer,Afşin Haber Merkezi tarafından başlatılan Maske kampanyası için söz verdiği Maskeleri teslim etti.

Afşinli İş Adamı Halil İbrahim Özer,Afşin Haber Merkezi tarafından başlatılan Maske Kampanyası için söz verdiği Maskeleri Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü,Sosyal Vefa Destek Gurubunun organize edildiği İlçe Tarım Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğüne  teslim etti.

Kampanya haricinde kendisine ulaşarak Maske talebinde bulunan Muhtarları da ziyaret eden İş Adamı Halil İbrahim Özer,Muhtarlara Maskeleri teslim etti.

Yedisevin Haber Merkezine konuşan İş Adamı Halil İbrahim Özer,Muhtarlarımıza teslim ettiğimiz Maskelerimiz Maske almaya gücü yetmeyen,Mesaj geldiği halde Eczanelere gidip Maske alamayacak durumda olan vatandaşlarımıza Muhtarlarımız tarafından teslim edilecek.Keşke imkanımız fazla olsaydı da herkese yetecek kadar Maske dağıtabilseydik.Zor zamanda Devletimizin yanında olmak,özellikle de en fazla Maske ve Eldivene ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla bugün Maskelerimizi teslim ettik. Rabbim bu Coronavirüs salgının daha fazla can kaybı yaşanmadan Ülkemizi ve tüm insanlığı kurtarsın inşaallah dedi.

Maskeler Büyüksevin Muhtarı Mustafa Türkmen,Alparslan Mahallesi Muhtarı Aziz Kır,Küçüksevin Muhtarı Yasin Özer,Emirilyas Mahallesi Muhtarı Etem Seven,Türksevin Mahallesi Muhtarı Mustafa Soydan,Örenderesi Mahallesi Muhtarı İsmail Özdemir ve Binboğa Mahallesi Muhtarı Süleyman Çinpolat’a ulaştırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir