Ramazan Özer Ziraat Katılım Kahramanmaraş Şube Müdürü oldu!

Sevinli hemşehrimiz Ramazan Özer, Ziraat Katılım Bankası Kahramanmaraş Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Uzun yıllar Bankacılık sektöründe görev yapan hemşehrimiz Özer, en son Ziraat Katılım Bankası Bursa Nilüfer Şubesi Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Yedisevin Haber’e konuşan Ziraat Katılım Bankası Kahramanmaraş Merkez Şube Müdürü Ramazan Özer, Ülkemizin muhtelif yerlerinde olduğu gibi İlimiz Kahramanmaraş’ta da şehrimize ve hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmenin gayreti içerisindeyiz. En son Bursa’nın Nilüfer İlçesinde idik.Şimdi ise Kahramanmaraştayız, burada müşterilerimize hizmet veriyoruz dedi.

Ramazan Özer Kimdir?

1985 Kahramanmaraş Afşin ilçesi Küçüksevin Mahallesinde doğdu. Afşin Çukurpınar köyünde İlkokulu,TEK İlk Okulunda ise Ortaokulu okudu.Lise öğrenimini Afşin Anadolu lisesinde tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesinden mezun oldu.

2008 yılında HSBC Bankasında çalıştıktan sonra sırasıyla Elbistan Garanti Bankası,Afşin Garanti Bankası ve Sivas Garanti bankasında görev yaptı.

2016 yılında Ziraat Katılım Bankası Sivas Şube müdürlüğüne atandı. 2 sene Sivas’ta görev yaptıktan sonra 2018 yılında Bursa Nilüfer Şubeye tayini çıktı. 2 senede orada görev yaptıktan sonra sılay-ı rahim ağır bastı 2020 Haziran ayında memlekete dönüş yaptı.

Özer, geçtiğimiz günlerde Ziraat Katılım Bankası Kahramanmaraş Merkez Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Özer, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hemşehrimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir