SEVİNLİ GAZİ, ÖVÜNÇ MADALYASINI CUMHURBAŞKANININ ELİNDEN ALDI!

Afşin’e bağlı Türksevin mahallesi doğumlu  Güneydoğu Gazisi Emrah Özdemir, Devlet Övünç Madalyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Önce ki gün Cumhurbaşkanlığı tarafından Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni düzenlendi Törene bir çok Şehit yakını ve Gazi ile birlikte Afşinli Güneydoğu Gazisi Emrah Özdemir’de davet edildi. 23 Eylül 2015 tarihinde Sirt’te Gazi olan Özdemir,Devlet Övünç Madalyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Tören sonrası Ankara’dan Afşin Haber Merkezine Canlı olarak bağlanan Gazi Emrah Özdemir,törende yaşadığı anları bizimle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden böylesi önemli bir ödülü almaktan duyduğu onuru dile getiren Özdemir, Allah razı olsun Devletimizin en üst kademesi dün bizlerle ilgilendiler. Şehitlik nasip olmadı ama Rabbim bizi Gazilik ile onurlandırdı dedi.

Törene eşi ve çocuklarıyla birlikte katılan Afşinli Gazi Emrah Özdemir, 23 Eylül 2015 tarihinde Siirt İli Baytan İlçesi Seyhi Ormanlarında PKK Terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Sağ Bacak Diz Kapağından yaralandı. Olay yerine ulaşan Helikopterlerle Hastaneye kaldırılan ve tedavisi tamamlandıktan sonra Afşin’e baba ocağına döndü. Bir müddet evde tedavisi süren Gazi Emrah Özdemir, daha sonra Gazi ünvanı aldı. Şu anda Tarım Bakanlığı bünyesinde görev yapan Emrah Özdemir Evli ve 2 çocuk babası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir