Başak Ekmek Afşin’de 25 Yıldır hizmet veriyor!

Afşin’de 1990’lı yıllarda Havsa inişinde sektöre merhaba diyen Başak Ekmek Fabrikası 25 yıldır Afşin halkına kaliteli ve güvenilir ekmek üretiyor.

Başak Ekmek adıyla sektörde hizmet veren kuruluş isim olarak el değiştirse de kalite ve güven ile deneyimli işçilikten ödün vermedi.

Ekmek üretiminin yanı sıra Simit ve Açma üretimiyle de müşterilerinin ilgi odağı haline gelen Başak Ekmek Fabrikası 25 yıllık tecrübe ile hizmete devam ediyor.

Deneyimli üretim personeli,Güler yüzlü ve hızlı satış personeli ile Afşin halkımıza günlük 5 Bin Ekmek üreten Başak Ekmek Fabrikası, son teknolojik makinelerle de üretim kapasitesini  destekleyerek artırmayı hedefliyor.

Tam kapasite çalışmayla günlük 24 Bin Ekmek üreten Firma, 8 Personel ile de istihdama destek veriyor. Başak Ekmek Fabrikası halkın ekmek ihtiyacını karşılamanın yanında İlçemizin ekonomisine de katkı sunuyor.

Başak Ekmek Yetkililerinden Fatih Özkök, 25 Yıl önce sektöre Merhaba diyen firmamız kalite ve hijyen’den ödün vermeden üretimine devam ediyor. Firmamız en hassas hijyen koşullarında Ekmek üretimi gerçekleştirirken hem İlçe ekonomisine hem de istihdama katkı sunuyor dedi.

Başak Ekmek Yetkililerinden Memet Akpınar  ise, Firmamız Pandemi sürecinde devletimiz aldığı tedbirlere en hızlı şekilde uyum sağlayarak zor zamanda dahi vatandaşlarımıza en temel Gıda maddesi olan ekmeği zamanında ulaştırmayı başardı dedi.

Başak Ekmek Fabrikası Atatürk Caddesi Havsa inişinde 25 yıllık tecrübe ile  hizmete devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir