Hemşehrimiz Av.Onur Gürbüz’ü tanıyalım!

Hemşehrilerimizi sizlerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Bugün Aslen Büyüksevin Mahallesinden olup Elbistan’da Avukat olarak görev yapan Gürbüz Hukuk Bürosundan Avukat Onur Gürbüz.

Mütevazi ve saygın duruşu ile tanıdığımız hemşehrimiz Büyüksevin  Mahallesinden  Hasan evler kabilesindendir.

1983 yılında Elbistan’da doğdu. Babasının mesleği dolayısı ile  ilköğretim ve liseyi sırasıyla Edirne, Adana ve İstanbul’da tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünü bitirdikten sonra stajı tamamlamak için istanbul’da Prometheus Hukuk Bürosunda çalıştı. 2010 yılında  Elbistan’a döndü ve Avukat İnan Bulut ile birlikte çalışmaya başladı.

2012 yılında kendisine ait  Gürbüz Hukuk Bürosunu açtı. Halen de Elbistan ilçesinde  Gürbüz Hukuk Bürosu olarak faaliyete devam etmektedir. Gürbüz, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

24 Haziran seçimlerinde  Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 5. sıra milletvekili adayı oldu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Elbistan Belediye Başkan adayı oldu ancak millet ittifakıyla anlaşarak seçime girildiği için geri çekilmek zorunda kaldı. Şuan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Elbistan Belediyesi İmar komisyon üyesi olarak görevine devam ediyor.

Hemşehrimize iş hayatında kolaylıklar diliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir