Başarılı Güreş Antrenörümüz; “Soner Özdemir”

Bugün sizlerle Afşin Güreşine emek vermiş,Ulusal ve Uluslararası Arenada minderlere Afşin’in yiğitlerinin yetişmesinde emek ve gayreti olan bir Güreş Antrenörümüzü tanıştıracağız. Soner Özdemir! 

1979 yılında Kahramanmaraş Afşin ilçesi Kızılkaya mezarında dünyaya geldi.

ilköğretim 4. sınıfa kadar Kızılkaya’da son seneyi Afşin Efsus ilköğretim okulunda tamamlayarak buradan mezun oldu. Orta öğrenimim, TEK orta okulu, lise öğretimini Kahramanmaraş Spor Lisesi, Yüksek öğrenimini SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinde tamamladı.

30.06.200-25.06.2012 tarihleri arasında İlk öğretmenlik hayatı Elbistan demircilik ilköğretim okulunda başladı. Daha sonra sırayla  Altunelma Çok programlı lisesi, Dağlıca Keşirlik ilköğretim okulu, Afşin Özel Bilgi ilk öğretim okulunda ücretli öğretmen olarak görev yaptı.

2012-2016 yılları arasında Ankara Çubuk ilçesi Barbaros ilköğretim okulu, Çubuk ilköğretim okulu, Yıldırım Beyazıt ilköğretim okulu, Özel Yükselen Kolejinde görev yaptı.

2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Şırnak Gençlik hizmetleri il müdürlüğünde Yüzme Antrenörü olarak 2 yıl görev yaptı.

2018 yılında Kahramanmaraş Gençlik Spor il müdürlüğünde Yüzme antrenörü olarak görev aldı.

2019 yılından bu yana ise Afşin Gençlik Spor ilçe müdürlüğünde Güreş Antrenörü olarak görev yapmaktadır.

Hemşehrimize kolaylıklar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir