BBP Afşin İlçe Başkanlığına hemşehrimiz Köker atandı!

Ecevit Kavak’ın istifası ile boşalan Büyük Birlik Partisi (BBP) Afşin İlçe Başkanlığına  Büyüksevinli İş Adamı Kenan Köker atandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Teşkilatını kurma görevi Kenan Köker’e verilmiştir” denilirken yeni İlçe Başkanı sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada,Muhsin Yazıcıoğlu,Şerefle yaşanmış bir hayatın şehadetle taçlanmış adıdır. O’nsuz ama Onun yolunda Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Başkanı olarak davaya hizmet edeceğiz dedi.

Köker, BBP Afşin İlçe Başkanlığı için verilen görev sürecini de AFŞİN HABER’e anlattı.

Muhsin YAZICIOĞLU nu sevmek demek, onun duruşunu sürdürerek fikirlerini, düşüncelerini iktidar yapmaktır. kurumsal emaneti olan, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarına omuz vermektir diyen BBP Afşin İlçe Başkanı Kenan Köker,Bu düşünceler ile Büyük Birlik Partisi Afşin İlçe Başkanlığına aday oldum. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra uygun görülmüş ve bu kutlu yolda şeref’le taşıyacağım sancak emaneti Kahramanmaraş il başkanımız sayın Bilal Odunkıran tarafından , tarafıma teslim edilmiştir. Bu süreçte desteklerini benden esirgemeyen MKYK Üyesi Sayın İbrahim Alagöz’e Elbistan ilçe Başkanı Sayın Hıdır Gezer’e Teşekkür ediyor bu davada hep birlikte emanetini aldığımız sancağı bir adım daha öteye taşıma gayretinde olacağımı tüm kamuoyuna duyuruyorum dedi.

İlçemiz Siyasi Camiaya hayırlı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir