Afşinli Futbolcunun Forması Haber Merkezinde sergilenecek!

Afşinin Yeşil sahalarda ki gururu Ali Alperen Erdoğan’ın Forması Afşin Merkez Yayın Grubunda sergilenecek.

Aslen Afşin’e bağlı Büyüksevin Mahallemizden olup Kahramanmaraş Sporda oynayan Tecrübeli Futbolcu Ali Alperen Erdoğan,Afşin Merkez Yayın Grubununa özel imzalı formasını gönderdi.

Forma, önce ki gün Futbolcumuzun babası Hasan Erdoğan tarafından Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e takdim edildi.

Forma takdiminde konuşan Baba Hasan Erdoğan, Futbolcumuz Afşin Merkez Yayın Grubuna  özel forma imzaladı. Bugün Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e takdim ettik. Sporcumuzun formasının Haber Merkezinde sergilenecek olmasından dolayı ailesi olarak mutluluk duyduk dedi.

Afşinliler olarak artık değerlerimize çok daha fazla sahip çıkıyoruz diyen fşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, futbolcumuzu çok yakından takip ediyoruz.Başarılarıyla gurur duyuyoruz.Bu günlerde bir rahatsızlık geçirdi.Yeşil sahalardan bir müddet uzak kalacak.Ama biz inanıyoruz ki o yine Yeşil sahalara sığmayacak.Futbolcumuzu can-ı yürekten kutluyor,destekliyor ve ismimize özel imzaladığı Forma hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Ayrıca babası,sporcu dostu,eğitimci Hasan Erdoğan hocamızı da böyle bir sporcunun Türk futboluna kazandırılmasında ki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir