Rahime Özer, “Hedefim daha çok Kadına istihdam sağlamak”

Afşin’de MikroKrediden destek alarak Gözleme işletmeciliği yapan Kadın Girişimci Citibank’ın geleneksel olarak düzenlediği Ödül töreninde Finale kaldı.

Bu sene 10’ncusu düzenlenecek olan Citibank Ödülleri yine heyecanlı anlara sahne olacak. İlçemiz Afşin’de MikroKrediden destek alarak Bazlama,Gözleme,Kömbe ve Ekmek üretimi yapan Kadın girişimci Küçüksevin’li hemşehrimiz  Rahime Özer (61) Citibank Ödüllerinde Finale kaldı. Yedisevin Haber’e konuşan Özer, Hedefim daha çok Kadına iş istihdamı sağlamak dedi.

Şubat ayında gerçekleşecek olan Final öncesinde Afşin Haber Merkezinin sorularını yanıtlayan Kadın Girişimci Rahime Özer, Afşin için daha çok üretmek ve ev ekonomisine katkı sunmak isteyen Bayanlara daha fazla istihdam sunmak istediğini söyledi.

Bugün iş yerinde Rahime Özer’i ziyaret eden Afşin Mikro Kredi Şube Yönetici Yardımcısı Yeliz Şahinkaya,Mikro Girişimcimiz Rahime hanım Afşin’de girişimci tüm kadınlara örnek olacak bir başarı ile Citibank Ödüllerinde Finale kalmayı başardı. Binlerce girişimci arasından Finale kalmayı başaran  Mikro Girişimcimizi kutluyoruz. İnşaallah Finalde de birinci olarak İlçemize dönecek dedi.

Citibank’ın düzenlediği Ödüllerde geçtiğimiz yıllarda da  Afşinli Kadın Mikro Girişimcilerden  Sosyal Etki alanında Tarhana üreticisi İmmi Kuşkaya ve Finansal alanda Terzilik yapan Keziban Taşyürek Türkiye Birincisi, Vizyon alanında Organizasyon işleri yapan Gülay Özgül ise Türkiye ikincisi olmuşlardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir