Ressam Ülger Gülbahar, Şehit Hüseyin Özden’in resmini çizdi.

Afşinli Ressam Ülger Gülbahar,bu sefer Şehit Piyade Komando Uzman Çavuş Hüseyin Özden’in resmini çizdi. Gülbahar, çizdiği resmi Şehidin vefatının 12. yıl dönümünde ailesine hediye etti.

Afşin’de Şehit resimleri çizen Ressam Ülger Gülbahar, bu sefer 25 Mayıs 2009 tarihinde

Tunceli’nin Çiçek Köyü Kırsalında PKK Terör Örgütü ile Girilen Çatışmada Şehit Düşen Afşinli Piyade Komando Uzman Çavuş Hüseyin Özden’in resmini çizdi. Ressam Ülger Gülbahar, şehidin vefat yıl dönümünde Eşi Vildan Özden,kardeşi Eyüp Özden ve kızlarını evinde ziyaret ederek resmi hediye etti.

Yedisevin Haber’e konuşan Ressam Ülger Gülbahar, Şehitlerimizin resimlerini çizmeye devam ediyorum. Bu vesile ile onları unutmadığımızı göstermek istiyorum. 25 Mayıs’ta 12. şehadet yıl dönümü olan Piyade Komando Uzman Çavuş Hüseyin Özden’in resmini çizdim. Eşini ve çocuklarını evinde ziyaret edip tekrar başsağlığı diledim ve onlara Şehidimizin unutulmadığını gösterdim. Şehidimize Allah (cc)’tan rahmet diliyorum dedi.

Şehit Piyade Komando Uzman Çavuş Hüseyin Özden’in eşi Vildan Özden ve Kardeşi Eyüp Özden’de bu özverili çalışma ve anlamlı ziyaretten dolayı Ressam Ülger Gülbahar’a teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir