Yöresel Ürünlerimiz İstanbul’da ki müşterilerin kapılarına teslim edilecek!

Hüseyin Efendi Yöresel Dünyası her geçen gün bir yenilik ve müşterilerine hizmet götürme adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Afşin ve Kahramanmaraş Yöresel Ürünlerimiz İstanbul’da ki müşterilerin kapılarına teslim edilecek!

Hüseyin Efendi Yöresel Dünyası 16-20 Haziran tarihlerinde İstanbul’da olacak. O tarihe kadar verilen siparişler İstanbul’da ki hemşehrilerimize kapılarında teslim edilecek.

Yöresel Ürünler sektöründe hizmet veren Hüseyin Efendi Yöresel Dünyası 16-20 Haziran Tarihleri arasında İstanbul’da olacak. Hemşehrilerimizin tüm siparişlerini evlerine teslim edecek. Bunun yanı sıra yöremize ait lezzetlerin sergilendiği stantla dilediklerini alma imkanı sunacak. Daha önce de Ankara, İstanbul, İzmir, Afyon, Bursa gibi illerimize de seferler düzenlenmiş ve yöresel ürünlere büyük rağbet olmuştu. Yöresel ürünleri ayağınıza getiriyoruz sloganıyla uzun süredir İstanbul,Afyonkarahisar,İzmir,Ankara gibi İllerde ki müşterilerin siparişlerini kapılarında teslim eden Hüseyin Efendi Yöresel Ürünler Merkezi İstanbul programına hazırlanıyor.

Konuya ilişkin Yedisevin Haber’e  konuşan İş Adamı Hüseyin Kızılay, 16-20 Haziran tarihlerinde İstanbul’da ki hemşehrilerimizle buluşacağız dedi.

Hüseyin Efendi Yöresel sahibi İş Adamı Hüseyin Kızılay, Türkiye’nin her yerinden hemşehrilerimiz kalite ve güvenin adresi olan iş yerimize her zaman sahip çıktılar, çıkmaya da devam ediyorlar. Kendi imalatımız olan ürünler başta olmak üzere özellikle Yöresel Afşin Çemeni, Maraş Tarhanası, Maraş Biberi, Cevizli Sucuk, Samsa, Et Sucuğu, Maraş Çöreği, şekerleme, kahve, kuruluk, kuruyemiş ve bakliyat gibi ürünlerin yanı sıra Kendi değirmenimizde çekilmiş bulgur, düğürcük, yarmaya da yoğun talep olduğunu, İstanbul’da bulunan müşterilerimizin bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını söyledi. www.yoreselmarasim.com adresinden ürünleri inceleyip ve 0535 865 4137 numaralı whatshap hattından siparişte bulunabileceklerini dile getirdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir