3 Kişinin Öldüğü Kaza Afşin’i yasa boğdu!

Sevin yolunda yaşan Kaza’da 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı!

Dün akşam üzeri Sevin yolu üzeri Güneş Enerji Santrali önünde bir özel otomobilin Patpat ve motorsiklete çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi öldü 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Olay dün 18:58 sıralarında Afşin’e bağlı Sevin grubu mahalle yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre motorsikleti arıza yapan İsmail Çelik (77) eşi Hatice Çelik (72) ile yolda durarak patpat diye tabir edilen tarım aracı ile sürücüsü H. E. (48)  ve  O. E. (17)’ın yardıma çağırdılar.

Arızalı motorsikleti patpata yükledikleri esnada karşı istikametten gelen ve sürücülüğünü Duran Özcan (35)’ın  yaptığı 46 DY 662 plakalı araç ile yolda yardım bekleyen motorsiklet ve patpat sürücülerine çarptı.

Aracın çarpması ile yol kenarında bulunan tarlaya fırlayan kazazedelerden motorsiklet sürücüsü ve eşi ile patpat sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Patpatta yolcu olarak bulunan O. E. hafif yaralı, otomobil sürücüsü Duran Özcan ise ağır yaralandı.

Yaralı şahıslar Afşin devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken durumu ağır olan Duran Özcan’ın Kahramanmaraş’a sevk edildiği bildirildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir