Gazi Emrah Özdemir’e Madalya takdim edildi!

Afşin/Türksevinli Güneydoğu Gazisi Emrah Özdemir’e Gazilik Şeref Madalyası takdim edildi.

Afşin’e bağlı Türksevin mahallesinden olup Ankara’da ikamet eden Güneydoğu Gazisi Emrah Özdemir,memleket ziyareti kapsamında Afşin Merkez Yayın Grubunu da ziyaret etti.

Gazi Emrah Özdemir’e İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından hazırlanan ve Afşin Merkez Yayın Grubu tarafından uygulanan Yaşayan Değerlerimiz “Gazilerimiz ve Gençlerimiz” projesi kapsamında Gazilik Şeref Madalyası takdim edildi. 

AFŞİNDER tarafından hazırlanan ve Afşin Merkez Yayın Grubu tarafından uygulanan Yaşayan Değerlerimiz “Gazilerimiz ve Gençlerimiz” projesi kapsamında Gazimiz Emrah Özdemir ile Röportaj’da yapılarak Gazi olmadan önce yaşadıkları kayıt altına alındı.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtlayan Gazi Emrah Özdemir,bugün göreve çağrılsam gitmeye her daim hazırım dedi.

23 Eylül 2015 tarihinde Siirt İli Baytan İlçesi Seyhi Ormanlarında PKK Terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Sağ Bacak Diz Kapağından yaralandı. Olay yerine ulaşan Helikopterlerle Hastaneye kaldırılan ve tedavisi tamamlandıktan sonra Afşin’e baba ocağına döndü. Bir müddet evde tedavisi süren Gazi Emrah Özdemir, daha sonra Gazi ünvanı aldı. Şu anda Tarım Bakanlığı bünyesinde görev yapan Emrah Özdemir Evli ve 2 çocuk babası.

Özdemir’e Röportaj sonunda Gazilik Şeref Madalyası takdim edildi.

Şu ana kadar 30’a yakın Gazimizle Röoprtaj gerçekleştirildi. İşte Güneydoğu Gazimiz Emrah Özdemir ile yapılan o Röportaj:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir